Ha női előadókra terelődik a szó, mindenkinek felcsillan a szeme és bamba arccal veszettül elkezdi sorolni a neveket, hogy a Rhianna meg a Beyoncé meg a Britney meg a Jenifer Lopez stb. A modern véglények itt bizony meg is akadnak, 1-2-nek még eszébe jut a régiek közül Madonna, vagy (aki tényleg zseniális) Tina Turner, a "rocknagyi". De semmi több, és sajnos szentül el is hiszik a média által beléjükplántált képet, miszerint az igazi női zene az olyan pinacsorgatós, seggriszálós, könnyezős-érzelmes, nyávogós, fekás, romás, diszkós stb. Pedig ha tudnák, hogy a macska muzikálisabban (és változatosabban) vernyog bagzás idején mint a fent említett és nem említett nőcik (Tina kivétel)...

Tudom már volt nőnap rég, de hogy kedves lányok, érezzétek, hogy azért szeretünk titeket az év minden napján, és ez akármilyen fikásan indul, azért egy tribute nektek, mert nélkületek nem teljes a világ ó! Na szóval tisztelet minden lady-nek, az átlagosak kicsit irígykedhetnek, de azért nincs miért szégyenkezniük nekik sem!

A teljesség igénye nélkül következzen 8 megdöbbentően lehengerlő zenekar, és legalább 8 übernimfa! Lehet majd a kommentek között mocskolódni de aki valami konstruktívat is hozzátesz és mindezekfelett nő, az a vendégem 1 sörre s esetleg 1 koncertre is! Na? Akkor induljon a buli!

Először a Straight Line Strich bizonyítja be, hogy az afro-amerikai hölgyeknek bizony ezen a területen sem kell szégyenkezniük, sőt!

Németország aranytorkú császárnéja, a heavy metal titánok titanillája! 

Ez egy kissé közismertebb, de ki ne üvölti szívesen, hogy "I LOVE ROCK'N'ROLL!"?! 

Újabb keletű dallamokat és elég kemény, politikával fűszerezett szövegeket előadó szőke tündér:

A mesés Észak-Európa üdvöskéi, akik megmutatják, hogy a Nightwish után is van élet!

Anatole ezt a számot eltolja Hardon Gitar Hero-ban, de aki szereti a '70-es éveket az hamar megszereti, ha nem volt eddig is esetleg szíve csücsöke!

Motörhead rajongók figyelmébe a Girlschool!(Vágjátok, Please don't touch!)

S végül de nem utolsó sorban, a '90-es évek 1 lemezes bőrgatyás cicamicái, akik szerint "Whis you were a beer!"

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr1001053047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.04.08. 20:29:28

heh, az uccsó teljes mértékben a szívemből beszél.
süti beállítások módosítása