Thaddeus Griffin 2009.04.21. 12:00

A-im-H

Blogunk stábja rátalált minden idők legviccesebb Hitleres videójára(trolloknak: igen, régi- 1934-es). Az összeállításból kiderül, honnan lopta Eminem az egész imidzsét . Mivel elmúlt az ominózus 22 év, így bátran merünk viccelni Hitlerrel is. A videót eredetileg tegnap akartam posztolni, a diktátor 120. születésnapján, de féltem, hogy igaztalanul megvádolnak bennünket mindenféle náczizmussal, holott mi is antifák vagyunk és Elhatárolódó-Hód gyermekei. Most pedig szóljon a "Luvnyák a házban, mondjátok YOOOOO":

A poszt élesedésének idejében pedig toljátok a pajeszotok mögül a "HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK" strófát, mert bizony Anatole, Doctor, MuellR,Sanghajbaby és Jómagam számotadunk eddigi tudásunkról a Nemzetközi Horse témakörében.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr451077192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása