Isten ments, hogy a Magyar Gárdát védjem, az írásomnak sem ez a célja, de ami most folyik a médiában, az botrányos. Történt ugye a minap, hogy egy fiatalember féltékenységében megölte a barátnőjét. Nagyon szűkszavú volt a rendőrség közleménye, a tettes feladta magát.PONT. Számtalan ilyen eset történik, nem nagy ügy. Rendben, kis ország vagyunk, de azért épp hogy alig éri el az ingerküszöböt egy hasonló.

Csakhogy ez esetben másról van szó. A gyilkos a Magyar Gárda egyik tagja! Jujj, tényleg igaz, amit mondanak, ezek ölnek, minél előbb be kell tiltani, itt a bizonyíték rá! Ákoos szokta mondani találóan, hogy a különbség a Jobbik és az SZDSZ kommunikációjában a következő: A Jobbik azzal rémisztget, a zsidók megeszik az országot, az SZDSZ pedig azzal, hogy a neonácik megeszik a zsidókat. Kell ennél több? Már elkezdtek gyilkolászni. Náci zászlóval. Amit nem tudom, honnan szereztek meg a nagyon jól informált újságírók, az viszont tény, kurva jól el lehet adni, és lehet rémisztgetni vele.

A balliberális média a cigánybűnözéssel kapcsolatban folyamatosan azt hangoztatja(már azon kívül hogy ilyen nem létezik), irreleváns a bűnelkövető származása. Akkor kérdem én, most miért fontos a politikai kötődése, Gárda-tagsága? Nem politikai gyilkosság történt. Ja, nem arról van szó, hogy a mumushoz köthető, és gyorsan nagyítsuk fel?

A kuruc.info és a szélsőjobb egyik legviccesebb tulajdonsága az inkozisztencia. Akit egyik percben támad, másnap még lehet Istencsászár, ha mondjuk zsidózik egyet. Harmadnap pedig megint csak a kurva anyját neki, mindenbizonnyal. Ugyanezt látom ez esetben is, csak sokkal rosszabban, ugyanis itt szándékos rémhírkeltés történik. Mondhatni, durva hazudozás folyik. Nem magáról az esetről, mert az érintettek családján kívül senkit nem izgat(innen is részvétem a hozzátartozóknak!). Munícióval szolgál most azoknak, akik ebből élnek és ez köti le minden idejüket. Gyűlölni az ellent. Ha pedig nem igazak azok, amivel vádoljuk( legyen szó bármelyik oldalról), amint történik valami, ami csak egy kicsit kapcsolatba is hozható az üggyel, úgy kell beállítani.

Azt, hogy bármi változna ezzel kapcsolatban, senki ne várja. Azoknak az embereknek, akik képtelenek maguktól értelmezni az őt körülölelő világ történéseit, ezekre van szüksége. Ne legyen illúziónk, ők vannak többen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr171080168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Empty 2009.04.23. 00:29:30

Nagyon jó írás. Én is próbáltam ma errôl beszelni néhány embernek, de vagy értetlenséggel találkoztam vagy védte a nácit...

Most komolyan: Az SZDSZ-es X. Gábor féltékenységbôl egy menórával agyonverte barátnôjét, majd letakarta egy Dávid-csillagos zászlóval...

Piszkos z...

A KDNP-s Y. István plébános a miseboron összeveszve agyonütötte a 2,5 kg-os bronzkereszttel S. A. carmelita sorort, a holttestet letakarta a torinói lepel másolatával...

Kerikális t...

Stb. Mi értelme?

Tényleg azt kell kihozni: EZEKNEK A VÉRÜKKBEN VAN! Akármi. A gárdistáknak ezek szerint a fejlevágás.

:-(

Empty 2009.04.23. 00:30:18

Nem védte a nácit, hanem: védtem a ,,nácit"

Empty 2009.04.23. 00:35:23

Összeomlás - 7 - Falling Down - "Freedom to speech"
www.youtube.com/watch?v=CvOy2u4y9j8

Eszembe jutott. Csakúgy.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.04.23. 13:00:48

@Empty: És ezt még fokozta a OCÖ: "gyilkolt a náci gárda" című közleménye, amelyben ezt a brutális gyilkosságot saját politikai céljukra akarták felhasználni. Undorító az ilyen...
süti beállítások módosítása