Bárhogy szeretnénk a homokórát megállítani megállítani, a vizsgák csak jönnek és jönnek. Tudjátok, úgy vagyunk már a vizsgaidőszakkal(lassan már elérjük, vagy tán' már meg is haladtuk a 100. vizsgát), hogy négy év alatt csak megtanultunk hazudni, mert ez elengedhetetlen. Főleg a mi szakmánkban.

Azt hiszem, nem sértek államtitkot, ha elmondom, volt már olyan vizsgánk, amivel szó szerint 21-re húztunk lapot. Tanulni nem tanultunk( Bocs Lenin!), puskát vizsga előtt kaptuk meg, akkor vágtuk össze. Úgy volt, két csoportban írjuk meg, és terveink szerint, míg az első csoport ír, addig mi összeillesztjük, memorizáljuk, melyik puska hol van. Nem így történt. Ember tervez, isten perverz, eléggé áthúzta a terveinket, egy csoportban vizsgázott mindenki.

Mi már csak magunkban bíztunk és az MSZP-től tanultakban. Nyilvánvalóan mi is áthazudtuk az elmúlt négy évet, szóval csak reménykedtünk, minket is megválasztanak. És úgy lett. Olyat hazudtunk, hogy azt el sem hiszitek... Hiába no, aki csak tanulással tudja elvégezni az egyetemet, az csak munkából fog megélni! Ezt írjátok fel!

Amikor ez a poszt élesedik( a rutinos olvasók kitalálhatták), ismét vizsgázok. Bizony szükség lesz megint minden mesélő tudományomra, no meg az elengedhetetlen babonaposztra és Mindannyiótok drukkjára, a "HAJRÁ LÓGOS POLITOLÓGUSOK" vezérszavára.

A mai (egyik)poszt* éppen ezért hasonló témában született: magyar népmesék. Aki előadja: Columbo hadnagy. Endzsoly!

*hiszen egy óra múlva Anatole és MuellR Urak is megmérettetnek

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr251127836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.05.18. 17:04:54

Jah. Vagy a DÖ vagy a Polkomm volt a 100.! Jubiláltam jesssz!
süti beállítások módosítása