Pelikán nem értett ezzel egyet, de hát ő ideológiailag képzetlen volt.
Ehhez márpedig Virág elvtárs kell. Senki más nem képes olyan tökéletesen és precízen levezetni, hogy a nemzetközi helyzet fokozódását hogyan is lehet a cocialista közerkölcs szigorításával megakadályozni. Mert én már elvesztem. Megfertőzött a nyugat, a liberális állam, a magánélet szentsége, a kapitalizmus. Így most olyan, mintha az egész azért lenne, hogy visszaadják a ZP-nek és a Riónak, amit a büntetéssel el akarnak venni, mellesleg visszaszerezzenek néhány besavanyodott vénasszonyt, és ha már úgyis hozzáfogtak, akkor a maradék jókedvet is megszüntessék.
De valahol mélyen akarom tudni, hogy ez nem igaz, csak az imperialisták megtévesztő propagandájának estem áldozatául. Remélem Virág elvtárs elég, nem kell a 101-es szoba is, hogy jó útra térjek… 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr401133462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.05.20. 14:40:40

Én túlságosan rosszhiszemű vagyok, és valamiért úgy érzem, a fő döntéshozónak van némi üzleti érdekeltsége a fenti két helyen, és neki bizony fasza kis jövedelemkiegészítés lesz, hogy ott és csakis ott lehet piát venni.

De én rosszhiszemű, utolsó aljas kommenyistanáczig vagyok

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.05.20. 15:26:31

Szesztilalom, ez a fogalom gyökéééééééééér

paranoid T.R. marcipan 2009.05.20. 21:36:55

@Thaddeus Griffin: nem vagyok én jóhiszemű:) a privát kavarásokon is fel tudok akadni, de igazság szerint sokkal jobban dühít az álszenteskedés, mint a sima korrupció.
ne akarjanak engem önmagamtól megvédeni:)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.05.21. 13:27:21

@paranoid marcipan: Nyilván, de szerintem kölcsönhatásban van a kettő. Mert kell valami "idelógia", jelen esetben mondjuk a "fiatalok megóvása az alkoholos randalírozástól", akármi, és ez termeli nekem a pénzt, mint állat. Plusz még szavazatot is szerezhet adott esetben(kétlem).

paranoid T.R. marcipan 2009.05.21. 15:01:04

@Thaddeus Griffin: valójában azon háborgok/háborogtam, hogy korlátzonak. Mármint egyébként csak engem:) ha veszek egy sört, a pénztáros a személyim követeli, de a mögöttem álló 13 éves kölyöknek kérdés nélkül adja el a cigit. meg megtiltják az éjszakai komcsázást, gondolom következőre meg előírják, hogy csak misszionárius pózban lehet szexelni. esetleg, betiltják a szőrtelenítést, nehogy csunya gondolataitok legyenek a női lábak látványától:)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.05.21. 15:49:16

@paranoid marcipan: Egyébként meg örülnék, ha feljönnél msn-re, mert meg kellene beszélnünk dolgokat :D

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.05.22. 21:51:27

@paranoid marcipan:

A tegnap direkt három kocsmába is bementem meginni egy-egy sört, de egyetlen helyen sem kérték a személyimet.

Rohadt nácik!

paranoid T.R. marcipan 2009.05.23. 03:21:17

@tiboru: nem reprezentatív a mintavételed, az a baj. tessék legalább 15 különböző kocsmába bemenni, mondjuk az icsától kezdve a centrál kávéházig. bár lehet, hogy a "tapasztaltakat" mindenhol kiszolgálják... vagy, következő lemil bulin kocsmaváltót rendezni. az is jó:)
süti beállítások módosítása