Hát a mai nap elérkeztem a vizsgaidőszak-pokol legfenekére, ahonnan sajnos azonban lehet még mélyebbre ásni, és tartok tőle, még a föld sem túl kemény. A mai jeles napon 9:00kor két vizsgát is teszek, úgyhogy mindenképp szükség van egy masszív erőteljes babona-poszta, vagy legalább Tibi bácsi elintézhetné, ha épp nincs nagyon elfoglalva. Mivel a pokolian firnyákos Modern Társadalomelméletek vizsga savtengeréből a nemzetközi nagytőkés bankárcsoportok hátán evickéltem ki, asszem újra ehhez folyamodom.

A következő kép egy olyan szexhirdetés, amin még itt a szerkesztőségnél is lestünk egy hatalmasat. A lényeg, hogy bárkinek bármilyen álmát valóra váltják, bármekkora idiótaság is (remélem így közvetve az enyémet is). Most frankón: ki ne álmodott volna rabbinak öltözött nőkről, akik egymást fenekelik sonkával??

 

 

 

 

 

 

 

Végezetül kérek mindenkit egy duplázott "HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!!!!" metálhörgésre pontban 9:00kor!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr201200165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása