Sokat gondolkoztam, hogy nyilvánosságra merjem-e hozni az itt következő információkat, elvégre mindenkinek a saját (és családja) élete és biztonsága a legfontosabb. Rengeteget vívódtam, de a genetikailag belém kódolt igazságérzet legyőzte a rettegést és az önfenntartó ösztönt: tessék, olvassátok az évszázad (évezred!) összeesküvését, az MBSZ-konteót!



Az az igazság, hogy első körben megpróbáltam az erre egyedül illetékes blogban megjelentetni, de a bloggazda (tiboru) elérhetetlen; telefonszámán hol a Nemzetbiztonsági Hivatal diszpécsere, hol a Nemzetközi Szabadkőműves Szövetség, hol pedig a Kennedy Űrközpont jelentkezik. Végül megkértem Thaddeus Griffint, hogy tegye lehetővé ezen poszt publikálását, noha biztonságát innen kezdve senki sem garantálhatja. Köszönjük, Thaddeus, a Közjó nevében!

Az úgy kezdődött, hogy 2009. július 17-én, egy derűs pénteki estén, stílszerűen egy dunaparti csőszkunyhóban kocsmában megalakult a Magyar Bloggerszövetség, amelyről részletesen olvashattok mindenfelé. Azaz mit beszélek: nem, nem ekkor történt, hanem sokkal-sokkal hamarabb.

Lássuk a kronológiai vonalat: hogyan kezdődött, és hogyan jutottunk ide…

Valamikor májusban (a források egy része 23-át, másik része 28-át jegyzi) Uj Pétert berendelték a Bilderberg-csoport és az Európai Unió Biztonsági Szervezetei Ad-Hoc Munkacsoportjának közös bizottsága elé. A tét óriási volt, ezt UP is érezte, ezért a találkozó előtt 24 órával szándékosan nem fogyasztott sem alkoholt, sem más tudatmódosító szert, s egyik csicskásától (sztahanovtól) még egy (kétes esztétikájú) nyakkendőt is kölcsönkért.

A megbeszélés részleteiről csak találgatni tudunk, mindenesetre egy négyórás eligazítást követően az indexes tótumfaktum kicsit kábán támolygott le a hatcsillagos brüsszeli szálloda tárgyalójából; szemében a jól ismert őrült lobogás és a nyüszítő félelem kart karba öltve járta rettenetes vitustáncát: feladatot kapott, amihez foghatóan csak az új, biometrikus azonosítót is tartalmazó uniós útlevelekbe épített mikrocsip gázol bele kötésig az emberiség privát szférájába, s kizárólag egy megvadult orrszarvúcsordáéhoz hasonlítható brutalitással letaposva a polgári szabadságjogok árvácska-mezejét.

Mivel – bármilyen sátáni támogatással rendelkezik is –, UP belátta: egyedül nem tud megfelelni a gyomorforgató elvárásoknak, ezért kénytelen-kelletlen bevonta a már említett sztahanovot (egyúttal visszaadva neki a nyakkendőt), továbbá az összes többi belsőst, akiknek esküt kellett tenniük a hallgatásra.

Mert miről is van szó?

A bloggerigazolvány kiadásával a Magyar Bloggerszövetség (MBSZ) olyan befolyásra tesz szert a hazai elektronikus sajtóban, amilyenről Széles Gábor vagy Tel Aviv még csak álmodni sem mert, pedig ők sem most jöttek a biatorbágyi személlyel. A bloggerek közvetlen ellenőrzés alá vonása szerves részét képezi egy univerzális (esetleg galaktikus) tervnek, melynek következő állomása az lesz, hogy a számítógépek IP-címe alapján azonosított júzereket három csoportra osztják, majdnem a klasszikus séma alapján: lesznek támogatottak, tiltottak, illetve a harmadik csoport, akiket a csoportbasorolást követő 48 órán belül lobotómiának vetnek alá.

Egyetlen tökös arc akadt a magyar belpolitikai palettán, akinél a tervek kiverték a biztosítékot, és felháborodásának hangot is adott. Na, ki ő?

Nem, nem találtátok el: nem TGM volt, és nem is Fekete Pákó.

Na jó, segítek: szerintetek mi volt Laborc tábornok (itt balra) lemondásának valódi oka? Ugye senki nem hiszi el azt az UD zéertés kamu magyarázatot? Szóval a nyolcvanas években a moszkvai KGB-akadémián szocializálódott magyar főelhárító gyomra egyszerűen nem tudta bevenni, hogy mi készül itt a jogállam és az emberi szabadságjogok ellen. Riszpekt, Sanyi!

Megnéztétek ti a bloggerigazolványt? Láttátok, hogy mikre kérdeznek rá? És tudjátok, miért? No, vegyük sorra az érdekesebb tételeket:

Szgk. rendszáma: hát a renitensek esetében innen lehet majd tudni, hogy hová kell telepíteni a GPS-nyomkövetőt és a rejtett mikrofonokat.

Bankszámlaszám: nyilvánvaló; bármikor be lehet fagyasztani, illetve ide lehet utalni a júdáspénzt, ha gazdái megelégedésére teljesített a közvélemény befolyásolása területén.

Anyja vércsoportja: átverés, hiszen a blogger vércsoportjára és genetikai kódjára kíváncsiak igazából, de egyenesben nem merték megkérdezni (tudjátok, ki a Magyar Vöröskereszt elnöke? Hát persze, Habsburg György, akivel ezek a szemetek azért nem mertek egy az egyben ujjat húzni, hiszen az Országos Vérellátó Szolgálat is az ő tenyeréből eszik).

Nullás adóigazolás: elvileg a feddhetetlenséget hivatott bizonyítani, de mindenki tudja, hogy Al Caponet is az adóhivatal csukatta le – az APEH jobban kézben fog tudni tartani bárkit, mint a Nemzeti Nyomozó Iroda vagy a titkosszolgálatok.

Ha már a bloggerigazolványnál tartunk: megnézte-e bárki már UV-fényben? Hát elárulom, hogy az ibolyántúli megvilágítás (UV-B felső határterülete, 307 nanométeres hullámhossz, de vigyázzatok, mert elvileg károsíthatja a DNS-t és bőrrákot, valamint vakságot is okozhat!) egy szabadkőműves-jelvényt hoz napvilágra a harmadik oldalon, a fényképnek fenntartott kereten belül, amely két csillag között helyezkedik el; talán senkit nem lep meg, hogy az egyik csillag öt-, míg a másik hatágú…

A második oldal alján a Köztársaság címere látható (melyiké-melyiké, hát a Magyar Köztársaságé; ezeknek semmi sem szent…), de mellette egy furcsa kis szimbólum szúr szemet, s alatta az alig olvasható felirat: Kulturális Örökségvédelmi Hivatal. Hát a hülyék is tudják, hogy a KÖvH Soros György hazai jobbkeze, és ha megpiszkálnánk egy kicsit az Index-KÖvH-Moszad-Federal Reserve négyszöget, érdekes dolgokra bukkannánk.

És szerintetek ki lesz a Nemzeti Blogger-Kuratórium elnöke? Mekkora tiszteletdíja lesz? Kiket fog maga köré gyűjteni? Költségelszámolás, napidíj, szolgálati Audi, 90-58-90-es titkárnő? 80-100-120-es titkár? 120-120-160-as testőr? Forró drót a Pártelnökhöz, ingyenes és állandó belépő az összes európai sörgyár tanfőzdéjébe?

Szóval nézzünk farkasszemet a kérlelhetetlen tények palettájával: Uj Péter és bandája megtette az első könnyed balettlépést a teljes gondolat-ellenőrzés, a tömeges befolyásolás és a nemzetünk feletti intellektuális ellenőrzés megvalósítása útján. Majd figyeljétek meg: fizetett (és/vagy megzsarolt) blogger-ügynökeik hamarosan elkezdik az offenzívát minden fronton; egymás után születnek majd a központból irányított, egy irányba mutató, egy értékrendet szuggeráló posztok, amelyek csizmás lábbal fogják tiporni e lángoktól ölelt, sokat szenvedett kis ország néma (de napról napra haragosabb) millióinak meggyötört tekintetét, már ha értitek, mit is akarok mondani, mert az az igazság, hogy egyre jobban fáradok és észreveszem, hogy néha a szavak – mintegy önálló életet élve – maguktól kiáltanak meghallgatás után.

Barátaim! Tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogyan lehetne ezeket megállítani… Csak együtt lehetünk elég erősek, s nem mint oldott kéve, hanem mint ötágú síp, mint Ábel a rengetegben, mint a bajban mindig összekapaszkodó tengerészek, akik a süllyedő hajóból kézt kézbe öltve, vállat vállhoz vetve merik az őrjöngő tenger betóduló hullámait, s csak néha-néha engedélyeznek maguknak kevéske pihenőt, mialatt kisorsolják, lemészárolják és megeszik egy-másik, protekció és megfelelő testi erő nélküli társukat. Mert navigare necesse est!

Adjon erőt mindannyiunknak, hogy még ők sem tudták maradéktalanul, a fű alatt, lopva (ahogy szokták) megcsinálni ezt az egészet. Amíg fű van, remény is van! – hogy egy ősrégi holland állattenyésztő közmondással zárjam hevenyészett soraim. Nem merek többet és részletesebben írni, mert gyarló módon féltem a nyomorult kis életem. Ne vessetek meg ezért…

Köszönöm.

Utóirat: egy pár címkét a megtévesztés miatt tettem be - remélem, nem értitek félre, de ők néha a releváns címkéken keresztül érik el a szerzőket...

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr591263431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2009.07.23. 22:03:24

ez ugye fotósopp. vagy az index azt hiszi, van érzéke az intelligens humorhoz. vagy túl sokat tépnek.
ha meg komoly, akkor föld alatti mozgalmat szervezünk a szabadságért:)
(tulajdonképpen én nem értem én eztet ám, de hát én már sok viccet nem értettem)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.23. 22:22:54

@paranoid marcipan:

Én ott voltam, gurultam a röhögéstől, erre fel látom, hogy a magyar blogoszféra jó 20 százaléka komolyan vette - pedig csak bele kellett volna szagolni a helyszínen a levegőbe, hogy tudja az ember: ez itt most poén lesz :-)

paranoid T.R. marcipan 2009.07.23. 22:46:41

@tiboru: akkor jól láttam a videón:D
dj szövetség is van, nehogymá naplót akkor bárki írhasson:)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.23. 23:09:05

@paranoid marcipan:

Na meg van egy fotó direkt a mi asztalunkról a vizsgaláz kellős közepén, Margóval, Csurival, ZigZaggal és a töriblogosokkal :-)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.07.24. 00:16:18

Erre kell hazaérjek a kocsmából? :D:D:D Kurva nagy :D:D

Egyébként tényleg nem értem az embereket, aki látott a Sas Kabarén kívül bármit is, annak egyből le kellett volna esni. Amit tegnap írtam, beépített irónia-mérő firefoxhoz, na, azt kellene mindenkinek :D

BKV reszelő 2009.07.24. 08:30:12

Olvassa valaki ezt a fost ezzel a zűrzavaros háttérrel ?

ZöPö_ · http://route66.blog.hu/ 2009.07.24. 08:44:19

Kövezzetek meg, de vagy három órára én is beszoptam. Az a szerencse, hogy a lustaságom most is nagyobb volt a felháborodásomnál.

UP-t ismerem, egyszer ültem vele egy asztalnál az A38-on egy indexes bulin [ez itt az önfényezés helye]. Tőle ez a MBSZ meg bloggerigazolvány-hecc nem is olyan rossz poén.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.07.24. 09:04:57

Én már vettem MBSZ igazolványt, akkor most ráfizettem, vagy mi?

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.07.24. 09:14:39

erről a "viccről" még hány posztot/bőrt lehet lehúzni?

Aardvark · http://fulszoveg.blog.hu 2009.07.24. 09:16:43

Ha lenne ilyen lehetőség, a "polgári szabadságjogok árvácska-mezejé"-s mondatodért nem eltiltással vagy (kártya)letiltással büntetnélek, hanem sterilizálással, hogy kevésbé terjedjen. És én még nem is vagyok egy grammatika-náci.
Fáj, ahogy írsz, nem vicces! Ha nem hiszed, olvasd fel valakinek hangosan a posztot!

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.07.24. 09:24:12

Csurtus- itt a tuti biznisz: blog hangoskönyv :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.07.24. 09:35:41

klassz++++

aki szerint meg nem vicces, az nyaljon sünt - na az nem vicces:)

Lord_Cica (törölt) 2009.07.24. 09:36:03

légyszi a szöveg hátterét vegyét még egy kicsit fehérebbre, mert így nagyon fárasztó olvasni (nem, nem a tartalom miatt)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.07.24. 09:48:07

@Lord_Cica: Tervben van, csak eddig a vizsgaidőszak miatt nem volt idő rendesen megcsinálni, most meg azért, mert végetért és egyikünk sincs általában gép előtt :)

Youthanasia · http://kegyeshalal.blogspot.com 2009.07.24. 09:50:02

UP következő akciója szerintem a kombinált, pánuniós blogger-horgászigazolvány bevezetése lesz.

Youthanasia · http://kegyeshalal.blogspot.com 2009.07.24. 09:55:22

UP következő akciója a páneurópai kombinált blogger-horgász igazolvány lesz.

pistibacsi · http://henkajpan.blog.hu 2009.07.24. 09:55:29

láttam én mán karón varnyút.
oszt mi van, ha viccnek álcázva monnyák el az igazat?
mer akkó ha télleg kiderül, lehet hivatkozni, hogy ugyi mi montuk.
én azér vigyáznák.
de mosmá tessék kikapcsolni. egyebet nem mondhatok.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.24. 12:05:47

@Aardvark: @AdamT:

Az a tapasztalatom, hogy azok szoktak így felháborodni, akik tövig beszopták a viccet és most kurvára kellemetlenül érzik magukat :-)

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2009.07.24. 12:09:00

@Aardvark:

Ha fáj, be kell venni valamit. Ezzel nem szabad viccelni!

peterman 2009.07.24. 15:22:54

Szerintem azért ki kéne kérni Molnár F. Árpád szakértői véleményét is a témáról.

paranoid T.R. marcipan 2009.07.24. 18:07:29

@peterman: megmondaná, h az nbh módszere az, h villanyszerelőnek öltözik. ja, és kamerák kellenek. mindenhova. de biztos, ami biztos, ezt összefüggéstelenül:)

Aardvark · http://fulszoveg.blog.hu 2009.07.24. 19:24:05

@tiboru: Én tövig beszoptam, de nem ma, hanem mikor először volt kint a címlapon. Valójában nem tűnt elképzelhetetlennek a kezdeményezés, bár a kivitelezése nem lett volna egyszerű, ugyanakkor tipikusan magyar ez a hozzáállás. Ide azért kattintottam, hogy kihoztok-e belőle valami újat, de az árvácskák kiverték a biztosítékot.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.24. 20:44:03

@Aardvark:

Biztosan nem szereted a virágokat :-)

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.07.26. 23:51:47

@tiboru:
Félreérted.

1. Nem gondoltam volna, hogy ezt valaki elhiszi.

2. Ha valaki elhitte, azt csak sajnálni tudom, bár nem tartom célszerűnek a "bedőlők" fikázását.

3. Számomra az volt zsibbasztó, hogy egy ilyen nulla hírértékű, kb. 100 embert érintő "hírből" él a blogoszféra már napok óta.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.27. 10:13:47

@AdamT:

Kicsit vitatkoznék, legalábbis a 3. pontot illetően: ez szerintem nem 100 embert érint(ene, ha igaz volna), hanem több tízezret.

De lehet, hogy alábecsültem a számot.

AdamT · http://durva.blog.hu 2009.07.27. 15:49:15

@tiboru:

100 olyan ember van kb. aki ezt elhitte. És itt abból indultam ki, hogy 1000 főnél töb nemis nagyon hallott a dologról, vagy érdektelen volt, elment a füle mellett. 10% elhitte, így jött ki a 100 fő. Oké, lehet, hogy 200... De nem ez a lényeg...Érted...

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.07.27. 22:18:27

@BKV reszelő: Igen olvassák! A szerzők, a szerzők barátai, és azok, akik fényévente 2x idetévednek az indexről! A zűrzavaros háttéren dolgozunk, de a zsenik átlátják a káoszt, így nem fogunk megszakadni a dizájnfinomításban. Remélem nem haragszol! Ölel szerető blogbarátod: MuellR

paranoid T.R. marcipan 2009.07.28. 01:41:42

@MuellR: faszokat ne ölelgess.
és ne aggódj, ha mégis ahhoz van kedved, akkor is szeretünk. de akkor el kell velem jönnöd egy vásárlási körútra:D:D

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2009.07.28. 07:15:18

@paranoid marcipan: Ez övön aluli volt! Na most nem a fasz ölelgetése, hanem úgy en bloc. Most elképzeltem egy ilyen vásárlási körutat és már az elborzasztott, hogy nem fekete van rajtam!
süti beállítások módosítása