Olvasóink között, feltételezem, felülreprezentáltak azok, akik ismerik, játszottak már Guitar Heroval. Úgyhogy nem is szánnék sok időt a bemutatására. A lényeg: mi játszuk el a különböző dalok gitár betéteit ( értelmes ez így?). Xboxhoz, sőt, ma már PC-hez is vehetünk kis éphez csatlakoztatható "gitárt", amivel az élmény még faszább.

Ennek a királyos játéknak készítették el a legzsírabb online változatat spanyol úriemberek(hölgyek?). Láttam már több próbálkozást, egyik sem nyerte el a tetszésem. Eddig.

A spanyol fejlesztők a játéknak két változatát készítették el. Az online verzió hátránya, hogy nem minden dal érhető el. Viszont, ingyenesen letölthetjük a kb 15 megás játékot, és ez esetben az összes dal játszhatóvá válik. A dalokat persze külön kell leszedni, a két játékhoz kb 250-250 mega terjedelemben vannak, de nem para, egy csomagolt file-ban.

Na de, lássuk a lényeget: A játék első verziója: Guitar Flash. A billentyűkiosztást megváltoztathatjuk, ha rákattintunk a betűre. Ha itt a

  CLIQUE PRA BAIXAR

-ra kattintunk, akkor letölthetjük az alapjátékot. A dalokat pedig itt. Kicsomagolás után belemásoljuk a C:/gamesx/musicas mappába, a megfelelő helyre.

A játék másik verziója Guitar Hero néven fut. Minden ugyanaz benne, kivéve a dalokat.

Jó szórakozást! És vigyázat, addiktív!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr181401822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöle 2009.09.28. 21:35:36

IGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!
süti beállítások módosítása