Thaddeus Griffin 2009.12.08. 14:00

Első

Olyan rég írtam már a blogra, hogy nem is tudom, mivel kezdjem. Ellustultunk/tam. Talán majd egyszer leírom az okát, ha újra kedvet kapok a blogoláshoz, hiszen ismét elérkezett a vizsgaidősuck, így már tanulás helyett is muszáj lesz babonaposztokhoz folyamodni.

A mai napra kettő is került. MuellR Úrral beszéltük meg, az elsőt vállalom én, a másodikat pedig ő. Nem szaporítom a szót tovább, mert az utóbbi napok/hetek elég sűrűre sikeredtek, és valahogy meg kell tanulnom a dolgokat holnapra. Úgyhogy, a poszt élesedésekor tessen erőst' ránk gondolni, és a tudományosan bizonyított hatású HAJÁR LÓGÓS POLITOLÓGUSOK-ad kiáltani. Köszönjük az ország nevében!

És hogy Ti se unatkozzatok, amíg mi sem tesszük, élvezzétek az alábbi kis videót, ami a drum and bass zenei világát ötvözi a charlestonnal:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr171582016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása