Kéremalásan ha az időjósok kegyelméből az ítéletidő (szél, fagy, hó) engedi, de ha nem akkoris, Banyapeat, Anatole, Szöle és Én, bevonulunk a szentélybe, hogy az év utolsó megmérettetésén is túlessünk. Tanultunk rá mint az állat (én meg pláne stréber voltam, úgyhogy lassan 1 karton sörnek nézek elébe) szóval nagyon jólesne így karácsonykor, ha sikeres Demokráciaelmélet vizsgát tennénk reggel 14 órakor, mikoris megkondulnak az Egyetem tér-Papnövelde utca sarkán álló templom vészharangjai. Felhatalmazzuk tollunk, hogy hófehér papírosra írja nemes gondolatink (de főleg másokét), s fohászkodunk, hogy az értékelés következtében méltóképp számolhassunk el lelkiismeretünk tisztaságával. Egy magasabb rendű tudás képviselünk, s reméljük személyünk szelekciójakor nevünk jó skatulyába kerül. A kérdéseknek csupán egy dimenziója lesz, és hisszük, hogy válaszként mi sem fogunk teljesen új alternatívát bevezetni, mivel tudjuk, a javítás sem többdimenziós.

Karizmatikus egyéniségek vagyunk mindahányan, és nem hagyjuk, hogy a népgyűlésen ennek az ellenkezőjéről győzzék meg a tömeget. A közjó most ugyanazon preferenciáink aggregációja lesz. A sikeres vizsgát preferáljuk, és hogy mindenkinek jó legyen, a tanár úr is ebbe az irányba fog elmozdulni, így a mediánpozíciónál való találkozás egyensúlyi állapotot teremt. Rimánkodunk, hogy így is legyen, és hogy a felsőbb hatalmak is meghalljanak minket, ehhez kérünk mindenkitől egy HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK kiáltást!

Kötelező videódömpingünk ismerős nevekről mesél most nekünk:

Weber

Riker

Pitkin

És egy fogalmat is dalba foglalunk: DEMOKRÁCIA

S hogy a rajongók se unatkozzanak, egy classic thrash nóta, mely átsegített a hétvégén

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr321598863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása