Thaddeus Griffin 2010.02.13. 12:49

Döbbenet

Jó rég volt már bejegyzés. Megérkezett Amerika. Mostmár nincs kétség. Eddig is volt minden a duplasajtos McRoyaltól a kokainon át az USB-vel csatlakoztatható műfarokig/muffig, de sikerült végre importálni az iskolai lövöldözést, vagy legalábbis azokat a faszfejeket, akik ki akarnak végezni több tucat embert, mert az menő.

Nem tudom, hogy tényleg lett volna-e elég bátorság benne, szerencsére ez nem derült ki, és bízok benne, nem lesz több ilyen elmebeteg, a lövöldözést(legyen szó iskolairól, bandaharcról, bármilyenről), hagyjuk meg a hanyatló Nyugat ópiumának. A híradásokból az derült ki, hogy betegesen vonzódott az iskolai lövöldözésekhez, a személyiségén látszott, hogy valami kurvára nincs rendben vele. Lehet, hogy arra várt, letartóztassák, és megkapja a 15 perc hírnevet. De most abban bízok, olyan kegyetlenül megbasszák, hogy elveszi a hozzá hasonló elmebetegek kedvét az ehhez hasonló önmegvalósítástól. De miket is gondolok, ugye...

Sok minden eszembe jutott erről az ügyről. Az ELTE ÁJK-n többek között a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője, egy volt köztársasági elnök, két egykori AB elnök, valamint több egykori és jelenlegi omdusman tanít. Hogy most Morvai Krisztináról vagy Dobrev Kláráról ne beszéljünk. Magas rangú egykori/jelenlegi állami vezetők, köztisztviselők. És bárki besétálhatna egy/több töltött fegyverrel, hogy kedvére mészárlást rendezzen. Akár a fentebb nevezett személyek bármelyikét lelőhette volna. Félreértés ne essen, nem azt mondom ezzel, hogy az ő életük többet ér, bármelyik hallgatótársaménál, de ha még az ilyen magasrangú személyek védelméről sem gondoskodnak, akkor miben bízhatunk mi? Hogy nem kötnek oda vészhelyzet esetén a tanszékek ajtajára, "Bújj a Diák Mögé" hadművelet során? Nyilván sarkítok, nem tartom ennyire bizarrnak a helyzetet, de mindenesetre elgondolkodtató.

Van egyébként egy fogadásom. Hamarosan a bulvársajtó felfedezi magának a ÁJK celebjeit. Én kapásból most Csisztu Zsuzsát tudom megemlíteni, őt láttam vizsgaidőszakban, aki annyira el van szállva magától, hogy még egy kurva "köszit" is elfelejtet mondani, ha illedelmesen előreengedik az ajtónál. Istenem, őt nem így nevelték, én vagyok a hülye, hogy ilyenre gondolok.

Na szóval, ezek a celebek majd körbehaknizzák az erre szakosodott műsorokat(nem vagyok nagy bulvárfogyasztó), és előadják, hogy bármikor lelőhették volna, és milyen szerencse, hogy pont abban a félévben nem készültek bejárni az egyetemre, mert ha nem kapják el azt az őrültet, és elkezd lődözni', akkor még a végén ők is az áldozatok közt lehetnének, és ebben a műsorban most róla emlékeznének sírva. Mint a Jimmyről. Nagyobb hír, mint hogy majdnem leesett a mobilja, nem?

A másik ami eszembe jutott tegnap, "mi lett volna ha" kategória, épp ezért nem kell ennél nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki, milyen szopás halál lehet, vizsgaidőszakban éjjel- nappal tanulsz, de már egy hete, elmész vizsgázni, szétparázod az agyad, bemész, sikerül, majd kifele agyonlőnek. So Long, and Thanks for All the Fish.

Végezetül pedig álljon itt, ennek az elmebeteg fasznak a leghíresebb verse- csütörtökig nem hiszem, hogy 10 embernél többen olvasták volna:

Célbalövés

Fegyvert ragad egy ifjú.
(Be fogják majd mondani.)
Beront az egyetemre,
S kilenc társát lelövi.

Az automatából
Egy kávét vesz magának
„Nénó, nénó, riadó!”
Ő nyugodtan kortyolgat.

Ott találnak majd reá,
Golyóval a fejében.
Nem ítéli el bíró,
Nem érheti oly’ szégyen!

Mennyire elborult jogász attitűd? "Nem ítéli el bíró, nem érheti oly' szégyen". Bevallom, ez az utolsó két sor engem megfogott.

S. Ábel, remélem, kurva sokat rádhúznak, és a sitten megtudod, mi az igazán gyilkos 22. Év.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr401754528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.02.13. 14:03:07

A kis buznyák azért akart pont 22 embert kivégezni, mert neki 22 sanyarú éve volt, amiért most aztán kurvára kell sajnálni. Mintha 10 éves koráig verték volna nagajkával, majd bolti lopás miatt lapátolt volna még 10-et, a maradék 2 évében meg nem engedték át a vizsgákon a tanárok.
Csisztuval aznap én is összefutottam. Úgy nézett rám, mint aki elvárja, hogy felismerjem. Amúgy alacsonyabb, mint vártam, viszont a segge elsőosztályú!

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.02.13. 14:03:46

@MuellR: Ha a versike alapján a végén úgyis lelőtte volna magát, mért nem kezdte azzal?

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2010.02.13. 14:26:45

Valamelyik hír siteon azt olvastam, hogy visszavonta a vallomását. Így mi van ellene? Lőfegyver engedéllyel, és néhány vers, amire csak annyit kell mondjon: művészet.

paranoid T.R. marcipan 2010.02.13. 17:52:02

@Thaddeus Griffin: erről az jut eszembe, h ha kijelentésekért le lehetne csukni... hányszor határoztam el, h c4 segítségével az egész hobelebancot a levegőbe repítem? az egyéb "világmegváltó" terveimről nem is szólva.
tény, h nincs naplóm, amiben ez részletesen ki lenne dolgozva, meg nem írok verseket. de ha vmelyik ismerősöm, aki már hallott a stadionrekonstrukciós tervről bebaktatna a rendősrségre, akkor lehet megjelenne két szép szál legény az ajtómban. és akkor az index telekürtölhetné a világot azzal, h egy kislány fel akarta robbantani az elte-ajkt. és sose mosnám le magamról, h elmebeteg vagyok.

aki azt állítja, h egy pocsék vizsga után/ bürökrácián kiakadva/ idióta évfolyamtársakkal való csevegés után még sose gondolta végig, hogyan kellene az egészet felrobbantani, az hazudik.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2010.02.13. 20:23:20

@paranoid T.R. marcipan: Azért nehogy már össze akard mosni a két dolgot.

Mert ebben az esetben nem csak egy szimpla "felhúzott valaki, pofán basznám" érzésről van szó, amit öt perc múlva elfelejt vagy másnapra kialussza. Hanem arról, hogy ez a gondolat, mely szerint megöl x embert majd végez magával is rendszeresen megvolt benne, és meg is akarta valósítani.

Ráadásul ezek olyan ember fenyegetései, aki pszichiáterhez/pszichológushoz járt, és nem azért, mert valami csip-csup ügye volt .

Majd ha te elkezdesz robbanószert vásárolni, hogy dühödben felrobbants mondjuk egy tanszéket, mert gecik voltak, akkor mielőtt megtennéd, szeretlek, de lőjjenek le időben.

paranoid T.R. marcipan 2010.02.13. 20:42:33

@Thaddeus Griffin: vegyél vissza.
először is, nem mondtam, h nem tartom ijesztőnek, vagy azt, h hírverés az egész. kettő, ha azt gondolnám, h csak túlpörgették a dolgot, az is egy vélemény, épp annyit ér mint a tiéd. és főleg, te mi lett volna ha- gondolatokat írtál le, meg én is. ez jutott eszembe.

nem mellesleg, biztos lehet körömlakk-lemosóból is bombát gyártani. azt pedig ipari mennyiségben tartok itthon:)

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.02.13. 21:17:19

@paranoid T.R. marcipan: Tekinve, hogy a körömlakklemosó nagyrészt acetonból áll, így ha oxidálod (pl.hidrogén peroxidot öntesz hozzá)előfordul, hogy instabilabb lesz, mint a nitroglicerin...
süti beállítások módosítása