paranoid T.R. marcipan 2010.06.01. 00:15

OMG

 Megy itt mindenhol az álszent anyázás meg politizálás a kormányzati portálok miatt. Mert ki tette azt oda? Mennyiért? Közbeszerzés? Meg a kurva annnyát a kérdezőnek, nem bírja a vereséget. 

Szerintem remek döntés volt, akárkinek is pattant ki a fejéből. Úgyis csak a neten nevelődött fiatalság megy ilyen helyekre, azoknak meg mindig az a baja, hogy az égiek le vannak maradva egy évszázaddal. Ezek szerint legalább egy ember van a Fidesznél, aki látott már web 2.0-t. Ha így haladnak a világgal, a végén még ezt az elcseszett egyházmániájukat is elfelejtik. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr22046629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2010.06.01. 15:22:05

Az én tippem az "OrbánMegintGovernor", viszont sajnálom, hogy kimaradt az "f" betű. Igaz, ez koalíciós szakítást eredményezhetett volna ;)

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2010.06.03. 11:17:25

@Thaddeus Griffin: True, bár nem feltétlen. Esetleg lehetett volna "Ojvé, Megint Fidesz Government"
süti beállítások módosítása