Biztosra veszem, nem kell senkinek magyarázni, milyen is az, amikor végre nincs semmi dolgod, akkor kelsz, amikor akarsz(bűntudat és idegeskedés nélkül, hogy picsába, ma még mennyit kell tanulni), ha egész nap nem csinálsz semmit, csak magyar rendőrségeset játszva pofozod a magyar gárdát(CoD), rengeteget teszel a túlnépesedés ellen és leküzdöd a faji ellentéteket azáltal, hogy kiírtasz egy csomó négert,fehéret,vietnamit egy kellemes Duna-parti városkában(GTA:SA), és csak sörözöl-sörözöl-sörözöl-sörözöl. És a legnagyobb baromságokat valósítod meg, amik az eszedbe jutnak.

Hogy egy példát is említsek, tegnapelőtt megszerveztük életünk első grillpartyját a lakótelepen, egy erkélyen. Mitya barátom szülinapját ünnepeltük így, nem kis meglepetést okozva ezáltal neki(már azt hitte, leszartuk az egészet az egy hetes eltérés miatt).

Mitya meglepettségét már csak a szembe ház szomszédainak wtf-pillantásai szárnyalták túl. Mondjuk érthető, képzeljétek magatokat a helyükbe. Kint állsz az erkélyen, cigizel/sörözöl/kábítószeres cigarettát fogyasztasz/..., és azt látod, valakik egy grillsütőt visznek ki, söröket nyitnak, majd elkezdenek húst sütni(a sötétedés következtében még egy állólámpát is kivisznek), terjed a királyos sült illat. Már vártuk, mikor csöngetnek be a felháborodott szomszédok. Késsel, villával, tányérral. Bár már megszokhatták. Sajnálom azért, amiket kapni szoktak, nem lennék Viccas szomszédja semmi esetre sem. Vagy ha igen, nagyon durván összebalhéztunk volna már :D

A kaja, amit sütöttem, a legobjektívebben is nézve, ízorgazmus lett(semmi kurucos vagy indexes részrehajlás), nem véletlenül zargatnak állandóan egyesek, hogy süssek még ezt, süssek még azt. Nem elég, hogy kurva jó fej vagyok, imádnivaló, segítőkész, intelligens, piszkosul jól nézek ki, a stílusom überfasza, még rohadt jó kajákat is készítek. Igazi főnyeremény, na.

Mielőtt bárki a szerénységet hiányolná, azoknak elmondom: a szerénység a tehetségtelen emberek lobbija. Azért, mert ők balfaszok, semmiből nem tudnak kiemelkedőt alkotni(még egy vajaskenyeret is elkurnak, mint, áh, most csak semmi politika, nyaralunk vazz... . És nem elég, hogy tehetségtelenek,  még irigyek is. Az egész szerénység dolgot azért találták fel, hogy azok az emberek, akik jók valamiben, ne érezzék magukat jól emiatt, alázkodjanak meg ezért, és szórjanak hamut a fejükre, hogy az irigy köcsögök mellbimbója keményedjen.

Azt hiszem, megint csúnyán beszélek. Így lófaszt sem hoz a Jézuska...

Végezetül pedig, boldog születésnapot Hunter S. Thompsonnak. Emléke örökre velünk él, itt a blogon is. Le sem tagadhatnám a hatását.

És hogy legyen zene is: Mr Universe- Denevérország(höhö, erről is vicces emlékeim vannak)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr771254813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2009.07.19. 17:13:25

Hát hiába, Peat főnyeremény, olyan piszok menő, hogy a számát az egész országból ingyen lehet hívni. 1-800. Perfekt!
süti beállítások módosítása