Nos,az egész bejegyzést egy elhatárolódással kezdeném saját magamtól és mindentől és mindnekitől,akivel tegnap buliztam,asszimilálódtam az érdi éjszakai életben.Mint kollega kitűnően interpretálta,a szombat esték,már csak ilyen húzósak(bejegyzésben szereplő videó megtekistése kötelező).
Magunk is meglátogattuk városunk egyik nevezetességét a Spaten teraszt,amely ismertségében a negyed óránként zenélő harangjátékkal(megrendelhető cd-n a Best Of összeállítás,oly méltán népszerű kompozíciókkal,mint a Virágéknál ég a világ) és Harmat Bélával vetekszik.Bizony mondom néktek,olyan felkapott helyről van szó,ahova még Diósdról is járnak a bulizni vágyó ifjak.

A szórakozó helyen meglehetősen különös állatfajok voltak:
- a legszembetűnőbb az volt,hogy mindenfele szüzekbe botlott az ember,ráadásul többségük nyakában hatalmas kereszt,jelezvén,ők bizony Krisztus mennyasszonyai.Már-már engem is elfogott a vallásos áhitat,és buzgón kerestem a Szűz-Mária szobrot,hogy bűneimet meggyónva megtisztuljak(ennek hiányábam maradtam tékozló lélek).Ezektől a lányoktól szívem szerint megkérdeztem volna,ki is az ő kedvenc költőjük,esetleg zsoltárírójuk.
- népes tábort alkottak azok a fiatal jányok,akik délután összegyűltek valamelyik barátnőjüknél,megcsinálták a leckét(minden bizonnyal hogyan is kell felrajzolni az alany,állítmány,jelző kapcsolatát).Miután végeztek vele,meghallgatták Justin Timberlake összest(akinek a neve ha szóbakerül,Gábor barátunk mindig közli,hogy Johnny Cash unokája),és kidolgozták a koreográfiát,amivel minden éjszakai magömlést éppen átlő ifjú titán szívét megdobogtatják.
- aztán ottvoltak az ő szüleik,akik keresvén a szűz Julikát,aki nem ment haza este 10re,bármennyire is a lelkére kötötték(talán még colán kívül mást is ivott az a cafka),érte jöttek,de ha már ott voltak és úgyis retro volt,akkor adóztak ők is Fenyő Mikinek és a magyarok Istenének,az arany ászoknak.Az egyik szülőnek,Günternek könnyek is csordultak a szemébe a Rivers of Babyloon felcsendülésekor,hiszen ő ott volt élőben,Leipzigban,még a fal leomlása előtt.
- itt jelezném azoknak az izraeli tudósoknak,akik szerint a globális felmelegedés nem veszélyeztet,hogy tévednek és térjenek észhez, ugyanis rengeteg fóka leúszott a sarkokról(nem,nem utca),egészen városunkig.
- a homoszexualitás-esélyes faszinak pedig faszkorbácsot küldök innen,mert rázza a seggét ahhoz,aki tele is tömi aztat.

Végezetül,a retro jegyében álljék itt két klasszikus,amelyek mindhárom lejátszásukkor emelték az est fényét:


Update- a legjobb pillanatokat Carl Johnson(GSF) biztosította,aki miatt folyamatosan késztetést éreztem,hogy kuzornyílkkal irányítsam a táncát:
                               ↑          
                            ←↓→

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr19127671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ReDEyeS 2007.07.31. 00:35:16

azért reméltem hogy nem ferdültél el, látszik azért hogy a megfigyelt egyedek java része hölgy nemű volt, és kétlem hogy kedves Bánya elvtárs csakis szüzekként gondolt rájuk, vagy ha netán rájuk is gondolt azok után a pillanatok után biztosíthatom hogy még a szűz mária se tudná visszacsinálni őket olyanná amilyeneknek beállították magukat...:)
süti beállítások módosítása