Thaddeus Griffin 2007.08.11. 13:40

Hőőő?

Tegnap,valami véletlen folytán a Hunter S Thompsonról szóló bejegyzésem kikerült az Index címlapjára a blog ajánlóba, és látogatottsági rekord született. Azt hiszem, jobban meglepődtem ezen, mint Albert Hoffman azon a bizonyos biciglin, hazafele. Kicsit félelemmel tölt el ez a jövőmmel kapcsolatban, hiszen ha már most megadódott az a bizonyos 15perc hírnevem, akkor mi lesz később? Kurva életbe,lehet, hogy oda a napkirályi tervemnek. Pedig kollegákkal már a megfelelő ideológiát és legitimációs érveket is kidolgoztuk egy bizonys vendéglátó ipari egységben( röviden- kocsmában). Ha valaki ismeri a hírnevek természetét, pls kommentezze meg, hogy van-e esélyem a későbbiekben még:)

Viszont ahogy Oláh Ombre találóan megjegyezte, tekinthető ez egyfajta coming outnak is abban az értelemben, hogy amikor mondjuk anyám elolvassa a postot, eléggé meglepődik az ő fián, hogy így is szokott fogalmazni. Mondjuk jobb, mintha meleg- vagy kecskepornóban szerepelnék:)

A kommentekkel kapcsolatban annyit meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok újságíró, nem törekszem a bejegyzések professzionális szerkesztésére. Igyekszem a magam módján "humorosan" fogalmazni egy-egy témával kapcsolatban cimboráim és önmagam szórakoztatására, unaloműzésnek tökéletes elfoglaltság, de semmi egyéb:) Kéretik így tekinteni rá,köszönöm:) Jó szórakozást azoknak, akiknek elnyerte tetszését, akiknek meg nem, nos,ilyen ez a popszakma:)

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr40137487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása