A címből sok mindenre lehetne asszociálni, kismamáknak való újságtól az önkielégítésig. Leginkább az önkielégítésre. Mondjuk pont tegnap néztem statisztikát, és elég sok kereső kifejezés vonatkozik a " büdös pina", "tetves pina", "nagyi maszturbál" kombókra, és valamilyen szinten meg tudom érteni őket, hiszen legalább nem kell kiöltözni hozzá, ráadásul mégis csak szex egy olyan személlyel, akit szeretünk. Viszont sokadjára el kell keserítenem ezeket az embereket, MOST megint nem szexről lesz szó. Elvégre nem kívánom én elvenni Csilláut pina-rovatát.

A bejegyzés ismét Barkas barátom jóvoltából születik, ő válogatta a videókat, mint egy mennyasszonyi csokort vagy egy szép sajttálat. De hogy valami olyat mondjak, amit mindenki szívesebben lát, egy teljes Fütyülős Pálinka polc. Nekem legalábbis szimpatikus. Ne kérdezzétek, hogy ez a hasonlat hogyan kapcsolódik a most következő videkókhoz, mert nem tudom megmondani. A lényeg, hogy sehogy.

Tudom, szokás, hogy ilyenkor mindenki közölje, hogy réééééégi vagy Photoshop ( bár ez most nem, de ez sosem zavartat senkit), de épp ezért alakult ki egy ideológia, hogy a régi értékeket felkaroljuk, és emlékezzünk rá. Valami konzervativizmus. Vagy mi. Szóval. Egy nagyon tehetséges fiatalember következik, aki valami zseniális dolgokat művel. Ilyenkor mondom mindig, hogy igen, "Lenin ott állt. Lenin ott állt, ahol...". És hogy mit? A cím magáért beszél, akár csak Grespik László a Budaörsi Bíróságon. Nézzétek DJ Keltech-et és a fürge ujjait.
Bónusznak pedig, ez már az én válogatásom eredménye, Future Prophecies, maga az Isten, aki valami olyat alkot, amire a még az olyan sokat látott huligán is azt mondja, hogy aztbesztmegbasztaaztazúristenit. Aranyba kellene önteni a kezét. Akár csak Spigiboynak vagy Erősnek. Bár nekik szó szerint, hogy még egyszer ne kerüljenek lemezlejátszó közelébe, mert ha Slobodan Milosevics is majdnem megúszta, félek, őket sem ítélnék az emberiség elleni bűntettekért. Hallgassátok és élvezzétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr75164819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása