Pontosan hat hónappal korábban indult útjára az Oszt gyün ami gyün blog, ami ahhoz képest, hogy hat hónappal és egy nappal korábban teljesen blogellenes voltam. A mérlegünk azt hiszem barátinak mondható, ahhoz képest, hogy nem egy modern, európai értelemben vett tematikus blog a mienk, hanem minden móka tárháza. Legalábbis szerintünk.

De az ember sosem elégszik meg azzal, ami éppen van, szóval egy kis átszervezést szeretnék magam részéről a blog tartalmát illetően. Ez nem lenne más, mint egy rendszeres zeneajánló, és sokkal több olyan poszt, amelyben egy aktuális közéleti/politikai/droidsági témát dolgozna fel. Emellett természetesen megmaradnának azok a videó posztok, amik már híressé/hírhedté tették blogunkat. Röviden: még több, még színesebb. Az elvünk változatlan, oszt gyün ami gyün.

Ezek a változások hétfőtől lépnének életbe, ugyanis a mai nappal nem csak a blognak van évfordulója, hanem én nékem is, ezt pedig megjósolható, mivel jár.  Hétfőig igyekszem kijózanodni:) Várunk mindenki szeretettel vissza, és remélem a visszatérő olvasók ugyanolyan élvezettel fogják olvasni eme blogot:)


A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr82312476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.01.27. 12:02:58

Helló Peat,

ezt szeretni fogja mindenki, aki édes anyanyelvünk védelmének élharcosa:

www.youtube.com/watch?v=HAgNxHolGOQ

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.27. 15:42:19

Csurtus,

ez kurva jó. Annó volt szerencsém látni színházban. Pont az utolsó előadás volt:)

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2008.01.27. 17:31:18

Ha már frissíteni szándékozol, akkor ezt a feketéből lilába átvívelő színbaszást is cseréld le mer kíméletlenül ronda... :D Egyébként boldog születésnapot nagyrabecsült blogger barátomnak, még így egy nap távlatából is! ;)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.27. 17:46:55

Nyolc napig érvényes, szóval köszönöm:D Sőt, engem még két héttel később is meg lehet hívni piázni;)

Mi baj a lilával? Sztm zsír:P Egyébként kurvára nem értek én ahhoz, hogy kell bármit átalakítani:D

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.27. 17:49:03

Jah, egyébként ha van olyan olvasó, aki kompetens az orvostudományban vagy bármihez ami ehhez kapcsolódik(és a tudomány területén belül), árulja már el, mi a francot jelent a gyűrüsujj legfelső percének zsibbadása már 18 órája? Ihatok ettől még most este vagy egyik sör árát tegyem félre vizitdíjnak? Köszönöm a válaszokat:D

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.01.27. 21:36:27

Peat,

ezt minden gyerek tudja: az alkoholszint kétségbeejtően alacsony állása okozza a tünetet.

dr. tiboru

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.01.27. 21:46:20

Tiboru,

nos, ez a helyzet nálam 13éves korom óta nem állt fenn:D
süti beállítások módosítása