Sorry Béláim, hogy ennyire pang az oldal, de elkezdődött egyetem(ami kocsmázásokat és rohangálást von maga után), valamint beleszerettem a How I met your Mother című komédiába, és most azt darálom. Így most meg kell elégednetek minden idők legjobb Szomszédok mixével.

Holnap pedig PPP rajzás, gyertek minél többen!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr29671481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.09.19. 17:12:39

Hát mosmá a f*szom a különféle sorozataidba! Július óta nem vagy képes megnézni a Futuramát, pedig az csak röpke 5 évad!

csavargo 77 2008.09.22. 11:59:10

Egy nagy bánatom van a sorozatokkal kapcsolatban.A legnagyobb kedvencem amit hetente meg tudok nézni és nem unom meg az a Band of brothers (Elit alakulat).Sajnos ott nincsenek évadok.Bár lennének.De felmerül a kérdés, ha már egyszer nagy sikere volt ennek a sorozatnak miért nem készülnek hasonló ilyenek?Szerintem a II világháború számos lehetőséget rejt több sorozatnak is.Nem kell, hogy igaz történet legyen mint a Band of brothers.Ehh...de mindegy is.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.09.23. 22:51:29

hú de rég vtam ezen a blogon :O
ezen a how i met your motheren mit eszik mki most már meg kell tudnom, engem cs a nyár tett sorozatmániássá, de hát olyan jól elbassza az összes idődet h töltöd és cs nézed és nézed :D meg am ezt a futuramat is mondta egyik haverom :) uhh pótolni kell x)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.09.24. 16:35:42

Welcome ismét körünkben:) HIMYM sztm asbzolút jóbarátok stílus, de nekem jobban bejön. Futurama meg alap:D Tessék pótolni:P

süti beállítások módosítása