Régebben felfedeztem már ezt a videót, s Peat-nek is mutattam, aki egyből ismét tudomásomra adta a frankót, miszerint ez megér egy posztot...

Éppen az Isacaarum nevű grindcore banda Menses Exorcism című lemezét hallgattam, mikor eszembe jutott a kérdés. A kérdés ami minden férfitársamat foglalkoztatja, hogy miért kell havonta kihagyni egy kis ideig azt az egészséges kiadósat? Miért lesz ez így, míg világ a világ?

Be kell valljam, én sem fogom feloldani itt és most eme rejtélyt, viszont kedves hölgyek, szóljon becses valótoknak eme oktatófilm, amely feltárja előttünk a menstruáció (még az említése is borzalmas, de ha tortúra, legyen tortúra MENSTRUÁCIÓ) minden titkát! Most majd támadnak a nők, hogy "jaaaaajjjj! Ti nem is tudjátok milyen kurvaszar kellemetlen nekünk az ami ott és akkor! PASIK" és durca.

Kedves Hölgyeim! Igenis átérezzük! Tudjuk (általatok elbeszélve), hogy mi folyik Gyöngyösön! (Bár ha belegondoltok...ez a kis szenvedés nem megéri, hogy tovább éltek?) Na. Szóval. Itt a videó, ami elsősorban nőknek szóló oktató RAJZFILM(!). Megmutatja a nővé érés biológiai folyamatait, és az ezzel járó változásokat, mitöbb, tanácsokat ad tisztálkodás, mozgás és szórakozás terén is! Szerény véleményem szerint roppant tanulságos "mese", amiből mindkét nem csak profitálhat!

Tehát lányok, fiúk! Tessék figyelmesen végignézni és a látottak szerint cselekedni (kanoknál itt a probléma felismerését és ezáltal megértést, együttérzést, vágjuk le a szitut gyorsan különben baj lesz, stb. értendő)! Gondolom egyes olvasók ereiben forr a vér és merényletet terveznek a hímsoviniszta állat ellenem, mások esetleg kuncognak, de van aki majd tanul az esetből, gyümölcsözővé téve saját párkapcsolatát...vagy másét. Nem is szaporítom tovább a szót!

Íme 1946-ból, Walt Disney ceruzájából, a MENSTURÁCIÓ TÖRTÉNETE!

 

 

Adblock

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr62700231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.10.06. 22:07:45

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2008.10.07. 13:46:46

Kösz, MuellR, ez olyan jó volt, hogy én is szinte kedvet kaptam rá.

SgtPepper 2008.10.10. 20:33:27

obaszz, MuellR...

elkurtad a hetvegemet...
süti beállítások módosítása