Rühellem a vizsgaidőszakot. A végét a legjobban. Az utolsó két hét szánalmas kaparása a legrémísztőbb. Mikor érzi az ember, hogy tanulnia kell, na de már annyira közel került a végkimerültséghez, hogy képtelen rá, hajnalban meg nem elalszik, hanem kómába esik, hogy pár óra múlva újra (sűrű anyázás közepette) kikászálódjon az ágyból és ismét belevesse magát mondjuk a nemzetközi jog gyönyörűséges világába. A szakzsargon ezt a "diák fasza tele van" definícióval írja le. Igaza van. Nos, ugyanakkor megjegyezném, hogy van rá gyógymód. Itt persze nem a magas épületekről való leugrálásra gondolok, személy szerint azt szivesebben hagynám a jogi tanszékek lakóinak. Univerzális, ugyanakkor ősi és tökéletesen működő gyógyszerek a pálinka és a sör. A kettő kombinációja hosszú órákra feledteti a hétköznapi rutin, esetleg tanulás okozta rosszullétet. Ugyanakkor altatónak sem utolsó. Nade! Ez nem lehet egyedüli gyógyír. Sok embertársam mond nemet a szeszre, vagy csak félti azt a maradék működő agysejtjét, ami ilyenkorra marad. Na, erre találták ki a jútyúbot. Legsikeresebben úgy tudtam elterelni a figyelmem a tanulásról (és a lelkiismeretfurdalásról, hogy már megint nem tanulok) hogy idiótábbnál idiótább dolgokat kerestem (és találtam is) a népszerű videómegosztó portálon. Mindezt azért írtam le, hogy ennyivel is könnyítsem a lógós politológusok szenvedését. Meg is ragadom az alkalmat, hogy megosszam egyik kedvencemet. Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr92878759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.15. 01:30:24

arra nem vagyok kíváncsi, amikor kijön a szekrényből

The Wife · http://asokapajoystick.blog.hu/ 2009.01.15. 08:37:49

Képek, szöveg, szöveg, sötét, sötét, sötét, szöveg, dia, dia, szöveg, alkotmány, szöveg, sötét, szöveg, sötét, betűk, halál.

Csak, hogy érdemben hozzászóljak kedves kolléga. XD

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.15. 13:09:59

ezaztán teljesen költői módon fejezte mindannyiunk szélmalomharcát a politológia viharában. riszpekt

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.01.21. 00:48:22

Ezene mindig röhögök. Apropó, tudjátok mit mond Csubi, ha meglát egy piros biciklit?

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.21. 05:40:59

ez inkább a vödörbe berúgva röfögő disznó, aki meglát egy pirosbiciklit esete

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.01.21. 05:41:49

hoppá, rossz helyre kommenteltem, amindenit
süti beállítások módosítása