Emperror 2009.06.16. 13:30

Babonapost

Babonapost. Csak így mindenféle találó cím nélkül. Peat megmondta hogy kell, mert

1 - a blognak frissülnie kell, ha beledöglünk is.
2 - csipkebokor vessző.
3 - bizonyítottan hatásos. És ha már az érettségire nem készültem, legalább babonapostom legyen. Bééézony, a post élesedése környékén valószínűleg éppen töprengő gránátokat fogok kihajigálni az ablakon, hogy eszembe jusson, mi az, amit Adyról, Nagy Lászlóról, az Édes Annáról, és társaikról tudnom kéne. Úgyhogy fél kettőkor, a már megszokott "HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK!" helyett kivételesen a "HAJRÁ LÓGÓS ÉRETTSÉGIZŐK" szöveget kéne skandálni. Sokáig gondokoztam azon, hogy melyik lenne a legjobb Family Guy részlet, amit motivációként be lehetne rakni. De aztán rájöttem, hogy nem lehet választani. Úgyhogy következzék a Kiss Family Guy módra, és ráadásként még egy koncert:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr71186086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2009.06.16. 16:57:58

Az elsőt vitatom, nem mondtam én, h kell :P

Elég csak megnézni elmúlt félévben a frissítéseket :D:D

Na és hogy ment? Megértél?

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2009.06.16. 17:24:23

Jó, az első csak a teljesség kedvéért kellett. ;) Mondjuk witzes volt, különösen a nyelvtantétel. De érett lettem, és ez a lényeg. :P

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2009.06.16. 23:04:33

egy kis Kiss
gratula az érettségihez!
süti beállítások módosítása