Thaddeus Griffin 2009.06.17. 10:00

Kettő

Béláim az Úrban, nagy az én keserűségem. Már csak kettő vizsgám van hátra, de valami nagyon nagy mázlifaktor szükségeltetik, hogy amiből most, a poszt élesedésekor megyek, ne kelljen újráznom( mondom ezt Doctor barátom nevében is). Úgyogy kérlek benneteket, ahogy kifér, ordítsátok a HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK-at, és vegyétek rá ugyanerre cselekedetre a környezetetekben levő összes humanoidod(esetleges beszélő papagájokat, mesterséges intelligenciával rendelkező robotokat).

Hálám jeléül pedig, Béláim az Úrban, nézzétek meg a második legjobb magyar filmet, teljes egészében, ami nem más, mint a .... . Igen, a Legényanyát. Köszönjük youtube. És hogy utaljak picit a pénteki posztra: a szerzői jogvédelmet hagyjuk meg a hanyatló Nyugat ópiumának.

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr751190062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.06.22. 22:52:51

@Thaddeus Griffin:

Hohohohó! Gratgratgrat!

Remélem, sem szem, sem torok nem marad szárazon - hogy a többi, pajzánabb testrészről most szó ne essék...
süti beállítások módosítása