Béláim, elftársak és egyéb értelmiség! Hosszú-hosszú évek, annál is hosszabb, borzalmasabb, velőtrázó sikolyokat kiváltó vizsgaidőszakokon vagyunk túl. Renitens elemek (ugye-ugye MuellR!!!) már az államvizsgára készülnek gőzerővel, mi pedig, kevésbé szorgosok-dolgosok-pechesek jó esetben utolsó vizsgaidőszakunkat éljük át. Hogy tovább szűkítsem a kört, ha a mostani vizsgám sikerül, akkor már csak államvizsgáznom kell és vége a gondtalan egyetemi éveknek- míg nem kezdődik a PhD, ha igen.

Márpedig, Béláim, elftársak és egyéb érteliség, ennek a vizsgának sikerülnie kell pártunk direktívájának megfelelően. Ezért én megtettem minden tőlem telhetőt, de Fortuna Istennőn kívül a Ti drukkolásotok is elengedhetetlen. Így a szokásoknak megfelelően arra kérlek Benneteket, hogy a poszt élesedésének pillanatában a már családtagok,kollegák,barátok által megszokott HAJRÁ LÓGÓS POLITOLÓGUSOK felkiáltással emlékezzetek ránk, szenvedőkre, Ákoosra, Szölére és szerény személyemre. Különben nem leszünk ennyire önfeledtek, vidámnak, mint a videón látható személyek-ajánlatos végignézni, az eleje gyengébb, de a végén kárpótol.

Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr762061715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Wife · http://asokapajoystick.blog.hu/ 2010.06.10. 07:42:06

Mindjárt vége... bár most valamiért úgy érzem, azért tolnék vissza az idő kerekén kicsit.
süti beállítások módosítása