Egy év, Bogyókáim, egy egész év. 2007 július 26-án indult útjára eme kis blog, s akkor nem is sejtettem, mi lesz belőle. Spontán történt, tipikusan úgy, ahogy az oldal működik, gyün ami gyün. Minden álszerénység nélkül mondhatom, hogy olyan szerzőkkel gyarapodott kicsiny közönségünk, akik stílusa nagyot dobott a blog stílusán, értékén, élvezhetőségén. Ezúton is köszönöm nekik kiváló munkájukat. No meg persze csak így tovább, cél, a csillagos ég :)

Akartam egy nagyobb statisztikát, de ahogy ez a poszt aktiválódik, én úton leszek Erdélybe két kétig, és a nagy pakolászásban végül nem maradt idő. Ezt is nagy kapkodva írom.

A bloggal kapcsolatos közelebbi tervek. Nos, elvileg készül egy új design, de még nem jött, mint látjátok. Aztán lehet, hogy engem is meglepetés szerűen fog érni holnap vagy amikor legközelebb net elé kerülök. Ha be tudok fogni valamilyen wifi jelet.

Nem csak új design készül, hanem a nagy Közvéleménykutatás is, szóval tessék serényen töltögetni. Értelemszerűen, az utolsó kérdésre adott megfelelő válaszoknál e-mailben kérjük jelentkezni fényképpel, egy rövid motivációs levéllel és telefonszámmal a banyapeat00{at}gmail.com -on. Ha másnak szól, akkor neki írjatok:)

De ezenkívül, ha valaki csatlakozna közösségünkhöz és emelné a blog színvonalát, szintén ott jelentkezhet, a többit pedig megbeszéljük e-mailben. Ugye Csavargó? :)

No és a lényeg, a MüellR kollega által már korábban megénekelt blogtalálkozó is megszervezésre kerül. Szóval lesz mit lefixálni. Bezonyám.

Végezetül, köszönöm mindenkinek, aki megtisztel bennünket és perverz módjára rendszeresen visszatér, tudom ám a statisztikából, hogy nem vagytok kevesen:) Arra bíztatlak benneteket, hogy kommenteljetek minél többet, hogy megismerhessünk:)

Remélem, míg külföldön vagyok, a blog nem pihen, a többiek rendszeresen posztolnak majd. Mi mást mondhatnék a végére, mint POP,PINA,PÁLINKA

9 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr18586022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.07.27. 00:03:00

Hohó, hát eltelt az első év! Gratulálok és további PPP-sikereket!

(Ez a PPP nem a public private partnership, remélem közgazdáknak és politológusoknak is világos...)

Csavargo77 2008.07.27. 12:48:08

Blogdog születésnapot!:)
Örömmel csatlakozom....benne leszek a tévében, benne leszek a tévében..ill monitorban.

Anatole · http://www.cartoonheroes.blog.hu 2008.07.27. 13:17:19

gratula az első születésnaphoz, most aztán igazán elékelheted az Almagy Együttes slágerét

Flat · http://flat.freeblog.hu 2008.07.28. 10:52:40

Csatlakozom az előttem szólókhoz, hepi börzdéj-ügyileg, illetve megjegyezném, hogy jövő héten, úgyis mint rendszeres olvasó szintén Erdélyt járom körbe. Ha van úticélmegadás, igazán kalandos lenne Románia gyönyörű lankáin (szarkazmus-on) találkozni egy törzsolvasóval, nem-e?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.07.28. 15:27:48

Remélem, mindenki tudja, hogy civilizált országokban NINCS szülinapi parti tortából előugró, meztelen, legalább D kosarú, amúgy teljesen meztelen nő nélkül?!

MuellR · http://cartoonheroes.blog.hu 2008.07.29. 13:24:01

Istenéltesse a 3 Pé-t! Ünnepeljünk együtt, szóljon egy új Motörhead nóta a blog és a bloggerek tiszteletére! youtube.com/watch?v=UVWJEuEpW6I

Emperror · http://mobilmenetrendek.try.hu 2008.07.29. 14:11:45

Hát reméljük még sok mosolyogtatós post fog születni a blogon! :) Grat Peatnek és a többi bloggernek.

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2008.08.13. 13:42:29

Köszönöm, köszönöm a jó kívánsgokat mindenkinek:) Sorry a kései reakcióért, de tegnapelőtt este értem csak haza és még regenerálódok:)

Flat, sajnos csak most olvastam a kommented, ezért nem válaszoltam rá, de remélem/reméljük a blogtalira el tudsz jönni és akkor bár kevésbé kalandosan, de mégis ihatunk együtt:)
süti beállítások módosítása