"Ezt is megéltük"- mondhatnám, akár egyszeri deportált a tábor szanálása után. Egy éve szivárogott/ szivárogtatták ki az őszödi beszédet. Volt némi látszat forradalom, ami persze egyeseknél mai napig tart. Hát Istenem, Napoleont is hányat kezelnek egyszerre. Az meg ugye az egész világot akarta, nem csak egy holmi kis KK-Európai országot, amely ráadásul csonka is. És akkor most mindenki vegye elő a zsúrkalapját, és énekeljük közösen: boldog szülinapooooot....

No de évforduló ide, évfolrduló oda, kérdem én, milyen változás történt azóta? Sikeresen beépült a köztudtadba az elkurtuk, a nem kicsit, nagyon. Ma már nincs egy magára valamit is adó kabaré ezek nélkül. Pedig nem ártana. Dübörögnek a reformok, mint a néhai pannon puma, de tudósok szerint ez a jószág is hamar úgy végzi, mint az előbb említett macskaféle. Egy év kormányzás után nem tesz jót semminek a népszerűtlenség, főleg, hogy visszakerüljön a Zórbán, az a fasiszta a hatalomba, mert akkor jaj itt demokrácia ( csak így, zárójelben jegyzem meg, szvsz ha kormányváltás lenne, akkor sem lennénk előbbre, szóval nagyabaj' ). Meg nekünk sem jutnak azok a jó állások, amiket ezek a fasiszták kapnának meg. 2009, 2010, valamit tenni kell, hogy mi nyerjünk. Mi legyen az, mi legyen az, gondolkodik az egyszeri szoci. Hmm, osztogassunk. És akkor megszületik a következő tábla: Kormányzati reformok. Élt 2006- 2008.

Mi a tanulsága a kiszivárgott beszédnek? Ahhoz kell egy 2010es választás. Ha a sok osztogatástól helyrejön az MSZP, esetleg még választást is nyer, akkor a következő: a magyar politikai emlékezet rövidebb az alzheimer-koros Mariska néni memóriájánál. Vagyis, kurvára mindent megtehet egy párt, ha utána pénzt oszt. Azt gondolom nem kell mondani, hogy a média segíteni fogja.

Ahogy Hofi mondta, nem az a baj, hogy nyakig vagyunk a szarban, hanem hogy hullámzik.

Ezt csak így, röviden jegyzem meg, mert időm az nincs posztolni, és azért harmadik napja már a deviancia legmagasabb foka. Holnap elmesélem, milyen volt az @rc kiállítás szerintem, mert hogy ott voltam. Tudom, h ezt már sokan leírták, és értem is. Csak leszarom. Meg aztán, majd jobban beleásom magam ebbe a témába, hisz olyan ez, mint antiszemitizmus falun. Igény vóna' rá. Csak idő nincsen'.

Még valami, mindenki imádkozzon ahhoz a felső entitáshoz, amelyben hisz, hogy ha holnap az mtv ostromán ismét tv székházat forglalnak, akkor az az rtl klub legyen. A GALAXIS utizkalauz szerint az rtl klub  eszetlen  semmirekellők  tábora,akiket....

A bejegyzés trackback címe:

https://osztgyunamigyun.blog.hu/api/trackback/id/tr52167685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása